aboutlabazza

ラバッツアは 箱根宮ノ下にある小さなイタリアンレストランです。

地元の穫れたて野菜や、目利きの魚屋さんから仕入れた新鮮な魚など

自慢の食材で おもてなしいたします。イタリア語で『幸せ』を意味するラバッツア。

ご家族、恋人、仲間たちと『幸せ』なひとときをお過ごしいただけると幸いです。

La Bazza is the small Italian restaurant in Hakone Miyanoshita.
We present you a locally grown fresh vegetables, and fish stocked from fishmonger
who has an excellent eye for it. We treat you with our proud ingredients.
La Bazza which means “happiness” in Italian.
I hope you will have a “happy” moment with your family, lover, and colleagues.


ラバッツアは 箱根宮ノ下にある小さなイタリアンレストランです。

地元の穫れたて野菜や、目利きの魚屋さんから仕入れた新鮮な魚など、自慢の食材で おもてなしいたします。 イタリア語で『幸せ』を意味するラバッツア。 ご家族、恋人、仲間たちと『幸せ』なひとときをお過ごしいただけると幸いです。

La Bazza is the small Italian restaurant in Hakone Miyanoshita. We present you a locally grown fresh vegetables, and fish stocked from fishmonger who has an excellent eye for it. We treat you with our proud ingredients. La Bazza which means “happiness” in Italian. I hope you will have a “happy” moment with your family, lover, and colleagues.


オーナーシェフ:鈴木 誠

1950年 栃木県生れ

パレスホテル東京で料理人 人生をスタート

箱根富士屋ホテルで腕を磨き

2002年1月に ラバッツアをオープン

owner-chef : Makoto Suzuki
born in Tochigi in 1950.
His cook life started at PALACE HOTEL in Tokyo.
Afterwards, he honed his skills at FUJIYA HOTEL in Hakone.
He started his restaurant "La Bazza" in Jan 2002.